Job & karriere

Mureren og Tømreren er i konstant vækst, og dermed er vi altid på udkig efter engagerede og lærevillige medarbejdere. Er du på jagt efter nye udfordringer? Så kan det være der allerede er et jobopslag fra os, eller du kan sende os en uforpligtende ansøgning.

Karriere

Skal vi arbejde sammen?

Vi går op i at have en stærk firmakultur med plads til forskellighed og ambitioner. Vi har fokus på at oplære vores medarbejdere til at kunne arbejde ud fra vores kvalitetsstandarder - uanset om der er tale om lærlinge eller erfarne håndværkere.

Vi tror på et fælles samfundsmæssigt ansvar, og at enhver med passion og drive kan gøres dygtig, hvis personen er villig til det. Derfor lyder vores firmakultur på, at der altid er plads til virksomhedspraktikker og forskellige samarbejder med Herning kommune, således at vi kan være med til at skabe arbejdspladser.

Læs os bedre at kende
17

Tømrere

9

Murere

1

Beregner

1

Konstruktør

Stillinger

Ledige stillinger

Vi søger på nuværende tidspunkt ikke aktivt efter en specifik medarbejder. Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, og du vil blive taget i betragtning til kommende stillinger.

Er det dig vi ikke vidste vi ledte efter?

Send os en uopfordret ansøgning

Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger fra personer, som har talentet eller drivet til at være en del af vores team. Fortæl os om hvem du er som person, samt din erhvervsmæssige og personlige kompentencer.

Send din ansøgning her

Kontakt os

Mureren & Tømreren Herning ApS
Mureren & Tømreren Ikast ApS

Museumsgade 12
7400 Herning

Siriusvej 11B
7430 Ikast

Skriv til os