Totalentreprise

Med fokus på at udvikle større projekter, hvor vi håndterer byggeprocessen fra idé til færdigt byggeri, har vi i 2021 lanceret M&T Totalentreprise A/S. Endelig kan vi, med erfaring og netværk, tilbyde en full-service ydelse, hvor vi udfører den fulde opgave.

Byggeprocessen

Sikker koordinering

Vi håndterer hele byggeprocessen fra planlægning til nøglefærdigt projekt. Vores forståelse for detaljer og koordinering har ofte sparet bygherrer både tid og penge, da de forskellige processer ikke bliver uddelligeret til eksterne parter. Derved letter vi vores kunder for et stort pres og ansvar, da vi både har erfaringen og overblikket.

M&T Totalentreprise A/S tilfører erfaring og tæt samarbejde til et projekt. Til større projekter, som også omfatter el, VVS, malerarbejde mv. indhenter vi vores store netværk af faste samarbejdspartnere fra lokalsamfundet, der sikrer, at kvaliteten fra vores entreprenør er høj.

Prisen for det udførte har været særdeles fair (ikke billigt for det hænger ikke sammen med god service og kvalitet) man absolut fair og IKKE dyrt.
Bent Poulsen, BFP Ejendomme
Kvalitetssikret arbejde

Professionelt og erfarent team

Når du booker M&T Totalentreprise A/S, kan du være sikker på, at du får et kvalitetsdrevet team som samarbejdspartner. Du vælger en virksomhed, der sætter planlægning og udførelse i højsæde, som tager ejerskab i dit projekt.

Når vi udfører totalentreprise, bruger vi vores ekspertise til at rådgive vores kunder, så vi sammen kan skabe det mest optimale byggeri.

Har du brug for hjælp til et kommende projekt?

Giv os et uforpligtende opkald
+ 550

Gennemførte projekter

+ 10

Erfaring

29

Medarbejdere

7

Års gns. anciennitet

Kontakt os

Mureren & Tømreren Herning ApS
Mureren & Tømreren Ikast ApS

Museumsgade 12
7400 Herning

Siriusvej 11B
7430 Ikast

Skriv til os