Mureren & Tømreren

Vi er en traditionel murer- og tømrervirksomhed, som går op i høj kvalitet, punktlighed og en stærk firmakultur - hvor forskellighed og respekt er i hovedsæde.

I løbet af 10 år, er vores virksomhed vokset fra 2 til 28 medarbejdere og dermed også vores ambitioner. Vi er gået fra primært at arbejde med private samt små erhvervsmæssige opgaver til også at tilbyde totalentreprise til større projekter.

Igennem hele processen har Mureren & Tømreren kommet med gode idéforslag og givet god sparring i forhold til gode løsninger.
Jesper Ganderup Nielsen, Børnehaven Asylet
Hvem er vi?

Vi er mureren & tømreren

Mureren & Tømreren ApS er en dynamisk og nytænkende tømrer- og murervirksomhed beliggende i Herning og Ikast. Virksomheden er ejet af Rene Saandvig Nielsen og Thomas Velbæk Fiedler, der etablerede firmaet i 2011.

Siden etableringen har vi været i vækst og beskæftiger i dag 24 fastansatte, inden for tømrer- og murerfaget, der brænder for at levere tilfredsstillende resultater for vores samarbejdspartnere og kunder.

+ 550

Gennemførte projekter

10

Års erfaring

29

Medarbejdere

7

Års gns. anciennitet

Vores historie

Fra venskab til selskab

Mureren & Tømreren tager afsæt i et tæt venskab, som er defineret af fælles interesser og drive. Håndværkerne der startede virksomheden, Thomas Velbæk Fiedler og René Saandvig Nielsen, havde allerede for 10 år siden begge store ambitioner inden for byggeri, hvilket grundlagde virksomheden i år 2011.

- "Vi startede stille ud. I starten blev vores private bolig brugt som det administrative hovedkvarter, og min fars grund blev brugt som opmagasineringsplads.", siger René Saandvig Nielsen.

Oprindelsen af virksomheden definerer også kulturen i firmaet, som går højt op i, at medarbejderne bliver udviklet både socialt og kompetencemæssigt.

- "Vi går ikke op i, hvor folk kommer fra eller ydre faktorer. Vores virksomhed handler om at udvikle vores medarbejdere, og derfor har vi også tæt kontakt til jobcentret i Herning kommune, så vi kan hjælpe de personer, som har ambitioner om at komme videre i livet", udtaler Thomas Velbæk Fiedler

Kontakt os

Mureren & Tømreren Herning ApS
Mureren & Tømreren Ikast ApS

Museumsgade 12
7400 Herning

Siriusvej 11B
7430 Ikast

Skriv til os